torsdag 26 januari 2012

Gårdagen blev känslosam och jobbig. Fortsatt sjukskrivning hade jag räknat med eftersom jag mår som jag mår. Värken strålar och vissa dagar är det hemskt att ens kunna gå eftersom det hugger i bäckenet och bränner i benen. Armarna är domnade och när de inte är det så strålar smärtan mellan armbågen och handen, konstant. Bränner, sticker. Vad jag någonstans inte hade räknat med var att jag skulle misslyckas på de "tester" som läkaren gjorde, när man ska föra samman sina pekfingrar och nudda sin egen nästipp när man blundar. Detta klarade inte jag, vilken väl kan få vem som helst att känna hur det kryper under skinnet. Jag är livrädd men försöker att ta det minut för minut och hoppas att jag får komma till specialist så fort det bara går.

2 kommentarer:

Malin sa...

Rädlsa och psyket kan också spela en helt sjuka spratt (jag var t.ex bortdomnad hela hösten i vänster sida, tills jag gjorde hjärnröntgen). Oavsett, kunskap är alltid makt och du kommer snart få veta OM det är något. Ovissheten är vidrigast. Gör som du gör, en minut och en dag i taget och försök håll tankarna i styr.

Massa kramar!

Världen enligt J. sa...

Usch, det låter verkligen jobbigt! Hoppas att du får klarhet snart - och att du börjar mår bättre. Håller med om att ovisshet är bland det värsta.